Systrar

Serien systrar är en serie ringar som bygger på en gammal klassisk design. Det är enkla klassiska ringar som är skapade för att kombineras med andra ringar. Systrarna är byggda så att de passar att mixa och matcha med varandra. Tanken är att du själv kan välja om du vill ha en fet maffig ring eller en mera diskret, med färg eller utan, enbart silver eller blandat med guld, med budskap eller utan. Med serien SYSTRAR får du möjligheten att själv bygga ihop din egen personliga statementring. På bilden ser du kombinationen "tre tjocka systrar" Du hittar dem i min internetbutik www.idaanderssoncollection.se Där betalar du säkert med kort eller Klarnafaktura.
Tjocka Berta
Enkel klassisk ring. Gedigen och tung med djup glans och med stämplarna synligt på ringens sida. Den går att få blank, hamrad, matterad eller svartoxiderad.
Viola
Budskapsringen "Viola" är välvd, knubbig och ca 6 mm bred. Den har rak insida och är blank med 2 mm hög text utvändigt. Budskapen kan vara "DEN SOM SÖKER DEN FINNER" , "LIVET ÄR HÄR & NU", "FUCK YOU" , "THIS TOO SHALL PASS" eller "RIK SMART & SNYGG"
Effektringar
Effektringarna är till för att skapa "WOW-känsla". Effektringarna är av olika typ. Precis som systrar så finns det diskreta varianter men även eleganta och mera färgstarka typer. Gemensamt är att de är ganska stora och sticket ut från mängden.
Elvira
Elvira är en gnistrande blank ring, full av liv. De runda högblanka kulorna reflekterar ljuset ur olika vinklar vilket gör att ringen glittrar och gnistrar. Elviras glitter förstärker andra ringars och ger elegans.
Britta
Britta är en diskret tidlös ring med fin färg .Enkel och elegant. Trots den mycket enkla utformningen så är det en ring som "sticker ut" och drar blickarna till sig. De synliga stämplarna längs ringens sida ger ett påkostat intryck.
Ann Margret
Ann Margret är en kraftfull, mycket elegant ring som syns och sticker ut och skiljer sig från mängden. Generöst med material gör ringen gedigen och tung. En välpolerad mycket djup glans och mjuka former ger ringen ett exklusivt utseende som utstrålar kraft, styrka och elegans i sin renaste form.

Budskapsring med en effektring.
Två enkla ringar som tillsamman bildar en "fet" men samtidigt ganska diskret ring. Gedigen med både tyngd och hantverkskänsla.
Enkla ringar med en effektring.
Plocka ihop din egna unika kombination.
Samla på dig ringar vartefter.
Ringarna är mycket användbara eftersom du kan ha dem en och en samtidigt som du kan bygga på och blanda ihop en egen ring.
Budskapsring med en effektring.
Genom att välja en budskapsring och en effektring får du en fet ring med både elegans och hantverkskänsla.