Systrar

Serien systrar är en ny serie ringar som lanseras hösten 2019. Det är ringar som är skapade för att användas ensam eller tillsammans med andra ringar. Systrarna är byggda så att de passar att mixa och matcha med varandra. Du kan plocka ihop och bygga din egen kombination. På bilden ser du "tre tjocka systrar" en kombination som kommer att finnas i min webshop från slutet av oktober i storlekar mellan 17 och 20. När du köper flera ringar att ha tillsammans så är det bra att veta att desto bredare ring du har desto större storlek beöver du. Går att köpa i min webbshop. Där kan du betala säkert med kort, faktura eller dela upp din betalning via Klarna. www.idaanderssoncollection.se är adressen till min webbutik.
Enkel ring
Enkla ringar finns som blanka, graverade,hamrade, matterad eller svartoxiderad.
Budskapsring
Budskapsringarna "Viola" är välvda lite knubbiga. 6 mm breda. De har rak insida och är blanka med 2 mm hög text utvändigt.
Effektring
Effektringarna är till för att skapa "WOW-känsla". Effektringarna är av olika typ. Precis som systrar så finns det diskreta varianter men även eleganta och mera färgstarka typer.
Budskapsring med en effektring.
Budskapsringarna finns i storlek 16-21. Budskapen är
"DEN SOM SÖKER DEN FINNER"
"LIVET ÄR HÄR OCH NU"
"RIK SMART & SNYGG"

I mån av tid tar jag beställningar. Då kan du välja din egen text.
Enkla ringar med en effektring.
Plocka ihop din egna unika kombination.
Samla på dig ringar vartefter.
Ringarna är mycket användbara eftersom du kan ha dem en och en samtidigt som du kan bygga på och blanda ihop en egen ring.
Budskapsring med en effektring.
Tidlösa rejäla ringar som syns i alla sin enkelhet.
Elvira
Elvira är en gnistrande lekfull dam, full av liv. De runda högblanka kulorna reflekterar ljuset ur olika vinklar vilket ger ringen en fin lyster. En glittrande ljus som drar uppmärksamhet till sig och skiner på sina grannar. Elviras gnistor förstärker andra ringars prakt och elegans.
Britta
Britta är en enkel stilig dam. Enkel och elegant. Trots den mycket enkla utformningen så är det en ring som "sticker ut" och drar blickarna till sig. De synliga stämplarna längs ringens sida ger ringen ett påkostat utseende.
Ann Margret
Ann Margret är en kraftfull, mycket elegant ring. Generöst med material gör ringen kraftig och tung. En välpolerad mycket djup glans ger ringen ett exklusivt utseende som utstrålar kraft, styrka och elegans i sin renaste form.