Finns färdigt att köpa nu direkt

Älvkarlebyringen. En kraftig ring med präglad yta och ett hjärta av 18k guld. Ringen är ca 6-7mm bred. Den finns i storlek 17, 18 19 och 20. Pris 1300 kr.

Effektringar i serien SYSTRAR. Kraftfulla färgstarka ringar som sticker ut och skiljer sig från mängden. Unika. Du ser här på sidan vilka som finns just nu och i vilken storlek.

Budskapsringen Viola i serien SYSTRAR. Välvda, kraftiga och blanka. 6 mm breda. Du beställer den i önskad storlek och med önskad text. Pris 900 kr/st.

SYSTRAR de enkla ringarna är 4 mm breda och finns som slät helt blank, hamrad blank, oxiderad svart och matterad med gravyr. Pris 7-800 kr/st

En kraftig diskret effektring i serien SYSTRAR. Kulrad med kulor som har en diameter på 4mm. En ring som reflekterar ljuset jättefint och drar uppmärksamhet till övriga ringar. Pris 600 kr/st

Den enklaste ringen i serien SYSTRAR. Blank slät, 4 mm grov ring. Finns i storlek 16, 17, 18, 19 och 20 Pris 700kr/st

4 mm bred ring med matt yta och djupt skuren blank dekor. Stl 17. Pris 800/st

Tre systrar i silver. Två enkla helt blanka och en matt med gravyr. Paketpris för 3 st som på bilden, 1950 kr.

Stl 20. Pris 900 kr Det här är en slät enkel unisexring, 6 mm bred av kraftigare typ. Ringen är tung och rejäl med texten LIVET ÄR HÄR & NU instansat med 1,5 mm höga bokstäver. En enkel ring som kan bäras varje dag, passar både dam och herr.

Stl 18. Pris 900 kr Det här är en slät enkel unisexring, 6 mm bred av kraftigare typ. Ringen är tung och rejäl med texten LIVET ÄR HÄR & NU instansat med 1,5 mm höga bokstäver. En enkel ring som kan bäras varje dag, passar både dam och herr.

3 ringar ur serien SYSTRAR. 2 släta eleganta ringar tillsammans med en effektringen GROVIS

Budskapsring och enkel effektring ur serien SYSTRAR. Kulringen kostar 600kr och budskapsringen 900kr.

Stl 17,5 och stl 18. Pris 900kr 6 mm bred budskapsring DEN SOM SÖKER DEN FINNER

Stl 19,7. Pris 2900 kr Budskap LIVET ÄR HÄR OCH NU. Ringen är i äkta silver och de tre fattningarna i 18k guld.

Stl 20. Pris 2200kr En 3 mm bred effektring med härligt mörkrosa kubik zirkon på 7 mm infattad. Budskapsringen är 6 mm bred och har budskapet LIVET ÄR HÄR & NU instansat.

"Tre tjocka systrar" stl 17. Pris 1950 kr

Stl 16,5. Pris 2200 kr. Budskapsring DEN SOM SÖKER DEN FINNER

Kombinationen av en specialgjord effektring och en budskapsring. Här är den helt unika blå blomman MARION tillsammans med en enkel slät grov budskapsring.

Stl 16,9 Pris 2200 kr. Budskapsringen DEN SOM SÖKER DEN FINNER kombinerat med ringen Kärleken med sin härligt stora vita hjärtformade sten.

Stl 18 En effektring som är jättesnygg tillsammans med exempelvis en budskapsring. Ringen är grovt hamrad, halvblank polerad, 4 mm bred. 4 st 3mm breda kubik zirkoner sitter infattade i små blanka rör som sticker upp ca 5 mm. Pris 1490 kr.

Stl 18 En effektring som är jättesnygg tillsammans med exempelvis en budskapsring. Ringen är grovt hamrad, halvblank polerad, 4 mm bred. 4 st 3mm breda kubik zirkoner sitter infattade i små blanka rör som sticker upp ca 5 mm. Pris 1490 kr.

Stl 19,7. Pris 2000 kr. En rejäl och tung ring i äkta silver. De tre rörfattningarna är av 18 k guld.

Stl 19,8. Pris 1200 kr. En Elegant ring ur serien SYSTRAR. "Britta" 3 mm bred med en rosaröd zirkon infattad i en 4-klo fattning.

Stl 18. Pris 1300 kr. Ring ur serien SYSTRAR.

Stl 18. En enkel effektring i serien SYSTRAR. Mjukt hamrad och halvblank med 4 blanka silverkulor på toppen. Ringen är 4 mm bred. Pris 990kr

Stl 18. En effektring, mjukt hamrad och halvblank med 4 blanka silverkulor på toppen. Ringen är 4 mm bred. Pris 990kr

Stl 16,5. Pris 1300 kr. En kraftig blank ring med en härligt blå sten.

Stl 16,9. Pris 1300 kr Kärleken är en 3 mm bred mycket elegant ring. Stenen är ett 8 mm stort zirkonhjärta.

Stl 18,3. Jättehäftig 2 cm stor blomma. Kronbladen är oregelbundna, välvda och lätt hamrade. Stenen är en 8 mm bred mörkt blå zirkon som sitter i en hög fattning. Den höga fattningen gör att ljuset reflekteras underifrån och gör att stenens färg kommer till sin fulla rätt.

sitter i en hög fattning. Den höga fattningen gör att ljuset reflekteras underifrån och speglas i den väldigt blanka hamrade utan. Det gör att stenens färg kommer till sin fulla rätt.

Vikingasmycken med inspiration från norra Uppland. Rejäla kraftiga hängen med kedja.Inspirationen hämtad från olika fornlämningar i Norduppland. Runstenen i Fleräng och runstenen i Gårdskär,

Pris 1600 kr. Ett rejält halsband med både historia, tyngd och elegans. Motivet till den här yxan har jag hämtat från runstenen i Gårdskär. På ett gravfält 4 mil söder om Gävle ute vid kusten står en runsten som inte riktigt blivit färdig. Många gånger funderar jag varför, nyfiken på vad som hände. På stenen finns en gubbe med långa mustascher och annan dekoration som har inspirerat till mönstret på yxan jag kallar GÅRDSKÄR.

"Gårdskär" med ankarkedja

Pris 1600 kr. Ett rejält halsband med både historia, tyngd och elegans. Motivet till den här yxan har jag hämtat från runstenen i Gårdskär. På ett gravfält 4 mil söder om Gävle ute vid kusten står en runsten som inte riktigt blivit färdig. Många gånger funderar jag varför, nyfiken på vad som hände. På stenen finns en gubbe med långa mustascher och annan dekoration som har inspirerat till mönstret på yxan jag kallar GÅRDSKÄR.

Baksidan på vikingayxan Gårdskär. Hänget är 4 cm högt, massivt och rejält.

Askar för speciella tillfällen finns att köpa extra om du inte vill ha den vanliga enkla svarta asken med Ida Andersson Collection tryck som följer med alla smycken. Kostar 30-50kr/st

"Änglavingar" Mönstrat hjärta, där formen av änglavingar framträder i vissa vinklar. 17 mm högt, Pris 490 kr

Kedjor finns olika former, tjocklek och längder. Pris 150-300kr/st

Blomma ca 4 cm i diameter. Pris 400 kronor.

Ett 4 cm stort hänge. Pris 400 kronor.

Enkelt armband med plats för berlocker. Pris 700 kronor. 21 cm långt

Vid låset på armbandet sitter en lite signaturplatta med finhaltstämpeln.

Alla mina ringar är stämplade invändigt eller utvändigt.

Stl 20. Pris 900 kr. THIS TOO SHALL PASS är en 6,5 mm bred kraftig unisexring. Budskapet kommer från en gammal saga om en kung i Persien. Budskapet går ut på ödmjukhet inför livet, att efter sämre tider kommer bättre tider och tvärt om.

Stl ca 18. Pris 1600 kr. En mycket detaljerad och fin ring som är helt unik. Den är droppformad med gravyr både på sidan och kanten. Den ljust havsblå stenen är en kubik zirkon som sitter fastklämd.

Stl 17,9. Pris 600 kr för den tagghamrade ringen. 700 kronor för den blanka med kulan.

Stl 18. Pris 1300 kr för den rosa ringen. 600 kronor för den tunna tagghamrade ringen.

Stl 17,9. Pris 600 kr Enkel välvd ring, 4 mm bred. Ytan är hamrad med ett randigt mönster.

Stl 18. Pris 1300 kr. En originell och samtidigt elegant ring. Ringen är smal med en 6 mm bred rosa zirkon infattad i en 1 cm hög fattning. Ringen är 3 mm bred och rejäl utan att kännas grov.

Stl 18,5 Pris 900 kr. En mycket elegant ring med fint skuren dekor och budskapet KÄRLEK instansat på ringens utsida. Ringen är bred och välvd invändigt vilket gör at den känns lite och suger fast på fingret. Du behöver en större storlek än vad du normalt har.

Stl 18. Pris 700 kr Det här är en väldigt enkel och diskret ring i silver som är 4 mm bred, blank, välvd med min signatur synligt på utsidan. Ringen har en 4 mm stor genomgjuten kula som dekor. Kulan är matt och har fått behålla sin råa yta. En ring som är fin ensam på fingret men som även passar bra tillsammans med andra ringar på fingret.

Stl 18. Pris 700 kr. Det här är en väldigt enkel och diskret ring i silver som är 4 mm bred, blank, välvd med min signatur synligt på utsidan. Ringen har en 4 mm stor genomgjuten kula som dekor. Kulan är matt och har fått behålla sin råa yta. En ring som är fin ensam på fingret men som även passar bra tillsammans med andra ringar på fingret.

Kraftig knubbig ring med vitt zirkonhjärta storlek 16,2. Pris 900 kronor.

En mycket elegant ring med fint skuren dekor och budskapet KÄRLEK instansat på ringens utsida. Ringen är bred och välvd invändigt vilket gör at den känns lite och suger fast på fingret. Du behöver en större storlek än vad du normalt har.

3 rejäla ringar. 2 med detaljer av 18 k guld och en unisexring med budskapet THIS TOO SHALL PASS

Budskapsringen VIOLA 900 kr/st

stl 16,2. Pris 900kr. En rejäl ring som passar bra ensam på fingret. Den kan kombineras med ringar ut serien SYSTRAR.

När du klickar på bilderna nedanför i albumet så ska mått, storlek och pris dyka upp för varje enskilt smycke. Texten visas även i bildspelet till varje bild. Samma smycke visas här i olika vinklar. Det finns alltså bara ett av vardera även om det finns flera bilder ur olika vinklar.

Just nu fram till jul testar jag en webshop. Gör gärna ett besök. Du kan checka ut med Klarna. Betala säkert med kort direkt eller via faktura. Du kan även välja att dela upp betalningen via Klarna.

 Klicka på länken, eller gå till www.idaanderssoncollection.se  

http://w88987.shop.textalk.se/sv/

Om smycket inte skulle motsvara dina förväntningar så kan du skicka tillbaka det och få pengarna tillbaka. Jag ersätter inte frakten utan bara själva smycket. Smycket ska då vara i originalförpackning med kvitto och självklart oanvänt. Returen ska ske inom en vecka från det tillfälle du hämtade ut det på posten.

Tveka inte att skicka ett mail eller SMS för att fråga mig om något är otydligt.  I mån av tid går det även att beställa smycken i andra storlekar.

Alla smycken levereras i snygga presentaskar.

Om du vill köpa ett smycke så kontaktar du mig

info@idaandersson.se eller 073-6186853

Betalningen sker i förskott via swish eller banköverföring. Jag postar sedan som REK så att du kan följa din försändelse.