Finns färdigt att köpa nu direkt

Här är en översiktsbild där det är lättare att se hur stor/liten ringen är på en hand. Ibland är det svårt att avgöra när man bara ser en närbild på en ring.

Stl 18,5. Pris 2500kr. Stenen är en jättestor blå kvarts (13,05ct) med enormt fin slipning som kommer till sin fulla rätt i den 1 cm höga fattningen. Stenen är ca 17x15mm stor. Jättefin tillsammans med andra ringar på fingret.

Det här är ett lekfullt lite kraftigare halsband som du kan välja länden på. Det går att knäppa på 2 olika vis, vilket gör att längden blir antingen 47 eller 59 cm. Halsbandet är en kombination av olika kedjor av grövre typ. Likaså finns ringar som det går att fästa berlocker i om man så önskar. 1200kr är priset.

Pris 1100 kr. Det här armbandet är 20 cm långt. Det består av flera blommor som är sammanlänkade till en elegant glittrande kedja. Varje blomma är ca 1 cm bred. I änden sitter ett krokodilmönstrat lätt skedat hjärta med min personliga handsmidesstämpel

STL 18.3. Det här är en 7 mm bred ring i äkta silver. Den är blank, lätt välvd och har en handskuren text med mönster på utsidan. DRÖM TRO VÅGA står skrivet men djupt mejslad blank gravyr. Runt min signatur och på vissa bokstäver finns växtliknande mönster. Pris 800kr

STL 18.3. Det här är en 7 mm bred ring i äkta silver. Den är blank, lätt välvd och har en handskuren text med mönster på utsidan. DRÖM TRO VÅGA står skrivet men djupt mejslad blank gravyr. Runt min signatur och på vissa bokstäver finns växtliknande mönster. Pris 800kr

45 cm lång ormkedja med en fin genomgjuten massiv berlock. Själva noten utan ringar är 2 cm hög, 1 cm bred och 5 mm tjock. En rejäl berlock med tyngd och elegans. Pris 900kr.

"Tunnisar". Det är tunna enkla ringar som är snygga att kombinera med varandra. Jag gör dem i mån av tid i önskad storlek. Kostar ca 6-700 kr/st

Stl 18,5. Kulring med kulor som har en diameter på ca 4mm. Pris 600kr.

Stl 18. Blank kraftig ring med texten THIS TOO SHALL PASS. Lätt välvd modell, 5 mm bred. Pris 800kr

Det här är en 9 mm bred ring som är väldigt blank och lätt välvd. Ytan är mix mellan högblank och präglad vilket ger ringen hantverkskänsla. QUEEN OF HEARTS står instansat med 3 mm höga bokstäver. Pris 900 kr

FARMOR är en ring som är ca 5 mm bred, återkommer med storlek. Ytan är en mix mellan högblankt och präglat. Ringen är inte så grå och tråkig som på bilden, den är riktigt vit och har en djup fin glans. Pris 750kr.

Ett hänge som är både unikt och originellt, ca 2 cm högt med en kulkedja på ca 45cm. Pris 900kr.

Det finns bara ett av vardera smycke, bilderna visar samma smycke ur olika vinklar.

Den här sidan ersätter min webbshop. Jag jobbar numera endast på hobbynivå. Jag ser varje smycke som ett unikt konstföremål, jag massproducerar inte. Jag vill behålla känslan av genuina hantverk. När du klickar på bilden så ska mått och pris dyka upp för varje enskilt smycke. Samma smycke visas här i olika vinklar. Det finns alltså bara ett av vardera även om det finns flera bilder ur olika vinklar.

Om smycket inte skulle motsvara dina förväntningar så kan du skicka tillbaka det och få pengarna tillbaka. Jag ersätter inte frakten utan bara själva smycket. Smycket ska då vara i originalförpackning med kvitto och självklart oanvänt. Returen ska ske inom en vecka från det tillfälle du löste ut det på posten.

Tveka inte att skicka ett mail eller SMS för att fråga mig om något är otydligt.  I mån av tid går det att beställa smycken i andra storlekar.

Alla smycken levereras i snygga presentaskar.

Om du vill köpa ett smycke så mailar eller SMS:ar du mig

info@idaandersson.se eller 073-6186853