Finns färdigt att köpa nu direkt

Serien Älvkarleby. Ring med hjärta av 18 k guld 1300 kr, ringen utan hjärta av guld kostar 900 kr.

Storlek 16,8. På bilden ser ni 3 ringar tillsammans. En kulrad, en budskapsring och en "effektring".

Stl 16,8. Tunn ring med lätt hamrad blomma. Blomman är ca 1,5 cm i diameter, den 3 mm stora blå zirkonen sitter infattad i en fattning av18k rött guld. Blomman kostar 1300 kr, kulraden 600 kr.

Stl 16,8. Pris 1300 kr. 4 mm bred ring med en 1,5 cm stor blomma. Blomman är lätt hamrad och blank. Stenen är en kubik zirkon 3 mm bred. Fattningen är av 18 rött guld.

Enormt läcker ring. En Londonblå topas på 8,9 carat infattad i en hög fattning. Ringarna har matchande handskuren dekor på sidan/utsidan. Stl 20-20,5 pris 5100kr

Älvkarlebyringen. En kraftig ring med präglad yta och ett hjärta av 18k guld. Ringen är ca 6-7mm bred. Den finns i storlek 17, 18 19 och 20. Pris 1300 kr.

En kraftig diskret effektring i serien SYSTRAR. Kulrad med kulor som har en diameter på 4 mm. En ring som reflekterar ljuset jättefint och drar uppmärksamhet till övriga ringar. Pris 600 kr/st

Budskapsringen Viola i serien SYSTRAR. Välvda, kraftiga och blanka. 6 mm breda. Du beställer den i önskad storlek och med önskad text. Pris 900 kr/st.

"Tjocka SYSTRAR" de enkla ringarna är 4 mm breda och finns som slät helt blank, hamrad blank, oxiderad svart och matterad med gravyr. Pris 7-800 kr/st

Den enklaste ringen i serien SYSTRAR. Blank slät, 4 mm grov ring. Finns i storlek 16, 17, 18, 19 och 20 Pris 700kr/st

En sidenmatt ring med blank dekor, 4 mm bred ring med matt yta och djupt skuren blank dekor. Stl 17. Pris 800/st

Stl 20. Pris 900 kr Det här är en slät enkel unisexring, 6 mm bred av kraftigare typ. Ringen är tung och rejäl med texten LIVET ÄR HÄR & NU instansat med 1,5 mm höga bokstäver. En enkel ring som kan bäras varje dag, passar både dam och herr.

Stl 18,1. Pris 2100 kr. En kraftig blank hamrad ring. En ring med 2 blommor och en turkos sten som ligger ovanpå den släta ringen.

Budskapsring och enkel effektring ur serien SYSTRAR. Kulringen kostar 600kr och budskapsringen 900kr.

Stl 17,5 och stl 18. Pris 900kr 6 mm bred budskapsring DEN SOM SÖKER DEN FINNER

Stl 20. Pris 2200kr En 3 mm bred effektring med härligt mörkrosa kubik zirkon på 7 mm infattad. Budskapsringen är 6 mm bred och har budskapet LIVET ÄR HÄR & NU instansat.

Kombinationen av en specialgjord effektring och en budskapsring. Här är den helt unika blå blomman MARION tillsammans med en enkel slät grov budskapsring.

Vikingasmycken med inspiration från norra Uppland. Rejäla kraftiga hängen med kedja.Inspirationen hämtad från olika fornlämningar i Norduppland. Runstenen i Fleräng och runstenen i Gårdskär,

Stl 18. Pris 1300 kr. Ring ur serien SYSTRAR.

43 cm långt. Pris 1100 kr. Ett väldigt enkelt men elegant halsband som är kraftfullt. Trots sin mycket enkla diskreta design så tar det plats och syns. En stilren klassisk design som inte blir omodern. Passar lika bra till vardags som till fest. Halsbandets rena vita färg kombinerat med den djupa glansen ger ett handarbetat och påkostat intryck. Inget halsband som förväxlas med billig massproduktion. Vid låset som är ett kraftigt karbinlås sitter en liten signaturplatta med mina stämplar.

Askar för speciella tillfällen finns att köpa extra om du inte vill ha den vanliga enkla svarta asken med Ida Andersson Collection tryck som följer med alla smycken. Kostar 30-50kr/st

Kedjor finns olika former, tjocklek och längder. Pris 150-300kr/st

Stl 17,9. Pris 600 kr för den tagghamrade ringen. 700 kronor för den blanka med kulan.

Stl 17,9. Pris 600 kr Enkel välvd ring, 4 mm bred. Ytan är hamrad med ett randigt mönster.

Stl 18. Pris 700 kr Det här är en väldigt enkel och diskret ring i silver som är 4 mm bred, blank, välvd med min signatur synligt på utsidan. Ringen har en 4 mm stor genomgjuten kula som dekor. Kulan är matt och har fått behålla sin råa yta. En ring som är fin ensam på fingret men som även passar bra tillsammans med andra ringar på fingret.

Budskapsringen VIOLA 900 kr/st

41 cm långt, pris 450 kr. En kraftig gnistrande kul-kedja . Ett enkelt och lättburet halsband som endast består av en rad silverpärlor. Jättefint att ha ensamt uppe i halsgropen eller om du väljer att ha fler halsband samtidigt.

Enkla ringar går att beställa i mån av tid med egen text. En slät ring likt de på bilden Kostar ca 1000 kr

Jag gör mestadels kraftiga stora ringar som syns och sticker ut från mängden.

Silverpirkar kostar 700 kr st

Äkta silver med stora kulor av 18k guld.

Örhänget Dalälven har fått älvens böljande former och djupa glans. Ett litet och lätt örhänge som syns och tar plats. Hänget Lyckoklöver är ett litet och robust hänge med en fin liten 4-klöver i mitten.

Armband AMOR VINCIT OMNIA

Älvkarlebyringen dam och herrmodell. 1300kr/900kr

Örhängen i serien Älvkarleby. Korta silver 650 kr/par. Med hjärtan av 18 k guld 1500 kr/par. Långa silver 900 kr/par

Pirkar i äkta silver är en fin present att ge bort till den fiskeintresserade. Just nu har jag några 4 cm långa av den modell jag kallar Babsan klar för 500kr/st. Övriga går att beställa.

Vikingahänget Fleräng är genomgjutet och rejält ca 4 cm högt. Kedjan är en enkel elegant ormkedja.

Örhänge långt av modellen Älvkarleby. Ca 7 mm brett och 3,5 cm långt. Pris 900 kr.

Halsband 1300 kr. Ett originellt unikt hänge med fin glans och mycket hantverkskänsla. Ett hänge som passar både dam och herr. Hänget är lätt skedat/välvt. Den mörka delen av hänget har hamrad yta som oxiderats svart medan den ljusa delen har fått behålla den rena silverfärgade blanka ytan. Kulorna som sitter på hänget är genomgjutna och ca 3 mm i diameter.

Dalälven örhänge, 900 kr/par. Eleganta och exklusiva örhängen i klassisk modell. Ett örhänge som inte blir omodernt, 3 cm långa.

Finns som blank eller matt, stl 17,18 och 19. 800kr /st

Hänge GÅRDSKÄR med 50 cm grov ankarkedja. Pris 1700kr

" THIS IS ME" är en kombination av ringar som går att beställa i önskad storlek. Budskapet på ringen är RIK SMART & SNYGG eller det mindre provokativa LIVET ÄR HÄR & NU.

Skogsblomman kostar 650 kr per par. Skogsblomman är ett örhänge som syns och tar för sig på ett diskret vis. Ett litet men rejält och robust örhänge med mycket hantverkskänsla. Kombinationen av blanka och matta ytor som polerats upp och fått en djup glans med mjuk och skön form ger örhänget en originell och unik form. Skogsblommans yta har fått sina former från den mellansvenska skogen: Ytorna är likt skogens bark, sten, mossa och vattendrag.

Örhänget Skogsblomman tillverkas löpande och finns nästan alltid färdig.

Stl 16,6 Grovt hamrad ring med stor silverkula

TRO HOPP & KÄRLEK halsband, 45 cm långt. Pris 1450 kr. Berlocken är genomgjuten och tung vilket gör att den faller fint i den rejäla ankarkedjan. Berlocken är ca 2,5-3 cm i diameter. Ett halsband med mycket fin glans och lyster som både syns och tar plats.

TRO HOPP & KÄRLEK halsband, 45 cm långt. Pris 1450 kr. Berlocken är genomgjuten och tung vilket gör att den faller fint i den rejäla ankarkedjan. Berlocken är ca 2,5-3 cm i diameter. Ett halsband med mycket fin glans och lyster som både syns och tar plats.

Serien FOLKTRO består av olika trollkors. Vad ett trollkors är kan du läsa mera om i min internetbutik www.idaanderssoncollection.se under rubriken FOLKTRO där du också hittar de olika trollkorsen.

Stl 18. Pris 1800 kr. Två ringar som passa ihop och bildar en mycket elegant budskapsring. SKRATTA OFTA, VAR NYFIKEN, DRÖM STORT, SIKTA HÖGT står skrivet på budskapsringen.

Stl 18. Pris 1800 kr. Två ringar som passa ihop och bildar en mycket elegant budskapsring. SKRATTA OFTA, VAR NYFIKEN, DRÖM STORT, SIKTA HÖGT står skrivet på budskapsringen.

Örhänget Dalälven och ett enkelt halsband Trollkors.

Hänge två hjärtan är en favorit som jag tillverkar löpande, silver och 18k guld.

Hjärtan i långa rader, enkelt fint halsband.

Två enkla klassiska ringar.

Vikingahänget FLERÄNG och örhänget SKOGSBLOMMA är enkla silversmycken med mycket hantverkskänsla.

Vikingahänget Fleräng är ett feminint vikingahänge, 4 cm högt, som fått sitt motiv ifrån runstenen i Fleräng.

Hamrad rejäl ring med tre stora silverkulor.

Enkla klassiker som finns i olika variationer och utformning.

Stl 17,5 . Elegant ring med fina detaljer och härligt himmelsblå sten.

ca stl 20Maffig unik ring med äkta naturlig London-blå Topaz på 8,9 ct

Stl 17 Vill du gifta dig med mig?

Stora maffiga ringar som syns är mina favoriter.

Stl 17,5 Sommaräng med 7 mm stor kubik zirkon

Jag gör för det mesta rejäla ringar som syns och skiljer sig från mängden.

Trollkorsen finns som tunna trådringar. De är öppna och ställbara för att passa i storlek. Du hittar dem i min internetbutik www.idaanderssoncollection.se. Pris från 295 kr.

De smycken du ser här finns att köpa i min internetbutik som heter www.idaanderssoncollection.se. Där betalar du enkelt och säkert med kort eller Klarna faktura. 

Jag tillverkar smycken som hobby på lediga kvällar och helger. Jag har ingen massproduktion så sortimentet i internetbutiken varierar. Det som finns idag kanske inte finns imorgon.

Om smycket inte skulle motsvara dina förväntningar så kan du skicka tillbaka det och få pengarna tillbaka. Jag ersätter inte frakten utan bara själva smycket. Smycket ska då vara i originalförpackning med kvitto och självklart oanvänt. Returen ska ske inom 14 dagar från det tillfälle du hämtade ut det på posten.

Tveka inte att skicka ett mail eller SMS för att fråga mig om något är otydligt.  I mån av tid går det även att beställa liknande smycken i annan storlek.

Alla smycken levereras i snygga presentaskar.

Om du vill köpa ett smycke så kan du även kontakta mig

info@idaandersson.se eller 073-6186853