Finns färdigt att köpa nu direkt

Effektringar i serien SYSTRAR. Kraftfulla färgstarka ringar som sticker ut och skiljer sig från mängden. Unika. Du ser här på sidan vilka som finns just nu och i vilken storlek.

Storlek 16,8. På bilden ser ni 3 ringar tillsammans. En kulrad, en budskapsring och en "effektring".

Stl 16,8. Tunn ring med lätt hamrad blomma. Blomman är ca 1,5 cm i diameter, den 3 mm stora blå zirkonen sitter infattad i en fattning av18k rött guld. Blomman kostar 1300 kr, kulraden 600 kr.

Stl 16,8. Pris 1300 kr. 4 mm bred ring med en 1,5 cm stor blomma. Blomman är lätt hamrad och blank. Stenen är en kubik zirkon 3 mm bred. Fattningen är av 18 rött guld.

Stl 18. Pris 1600 kr. En exklusiv ring fylld med attityd. En ring som syns. Med sin djupa glans, mjuka former och synliga stämplar ger den ett påkostat exklusivt intryck. Ringen utstrålar "cusom-made". Min personliga handsmidesstämpel, signatur, finhalt, ansvar och ort stämpel sitter alla synliga på ringens utsida. FUCK YOU, VAR UNIK, SKRATTA står instansat med 2 mm höga bokstäver på ringens ena kant DRÖM STORT , SIKTA HÖGT, LEV NU står instansat på ringens andra kant.

Enormt läcker ring. En Londonblå topas på 8,9 carat infattad i en hög fattning. Ringarna har matchande handskuren dekor på sidan/utsidan. Stl 20-20,5 pris 5100kr

Älvkarlebyringen. En kraftig ring med präglad yta och ett hjärta av 18k guld. Ringen är ca 6-7mm bred. Den finns i storlek 17, 18 19 och 20. Pris 1300 kr.

En kraftig diskret effektring i serien SYSTRAR. Kulrad med kulor som har en diameter på 4 mm. En ring som reflekterar ljuset jättefint och drar uppmärksamhet till övriga ringar. Pris 600 kr/st

Budskapsringen Viola i serien SYSTRAR. Välvda, kraftiga och blanka. 6 mm breda. Du beställer den i önskad storlek och med önskad text. Pris 900 kr/st.

"Tjocka SYSTRAR" de enkla ringarna är 4 mm breda och finns som slät helt blank, hamrad blank, oxiderad svart och matterad med gravyr. Pris 7-800 kr/st

Den enklaste ringen i serien SYSTRAR. Blank slät, 4 mm grov ring. Finns i storlek 16, 17, 18, 19 och 20 Pris 700kr/st

En sidenmatt ring med blank dekor, 4 mm bred ring med matt yta och djupt skuren blank dekor. Stl 17. Pris 800/st

Stl 20. Pris 900 kr Det här är en slät enkel unisexring, 6 mm bred av kraftigare typ. Ringen är tung och rejäl med texten LIVET ÄR HÄR & NU instansat med 1,5 mm höga bokstäver. En enkel ring som kan bäras varje dag, passar både dam och herr.

Stl 18,1. Pris 2100 kr. En kraftig blank hamrad ring. En ring med 2 blommor och en turkos sten som ligger ovanpå den släta ringen.

3 ringar ur serien SYSTRAR. 2 släta eleganta ringar tillsammans med en effektringen GROVIS

Budskapsring och enkel effektring ur serien SYSTRAR. Kulringen kostar 600kr och budskapsringen 900kr.

Stl 18 En effektring som är jättesnygg tillsammans med exempelvis en budskapsring. Ringen är grovt hamrad, halvblank polerad, 4 mm bred. 4 st 3mm breda kubik zirkoner sitter infattade i små blanka rör som sticker upp ca 5 mm. Pris 1490 kr.

Stl 17,5 och stl 18. Pris 900kr 6 mm bred budskapsring DEN SOM SÖKER DEN FINNER

Stl 20. Pris 2200kr En 3 mm bred effektring med härligt mörkrosa kubik zirkon på 7 mm infattad. Budskapsringen är 6 mm bred och har budskapet LIVET ÄR HÄR & NU instansat.

Kombinationen av en specialgjord effektring och en budskapsring. Här är den helt unika blå blomman MARION tillsammans med en enkel slät grov budskapsring.

Vikingasmycken med inspiration från norra Uppland. Rejäla kraftiga hängen med kedja.Inspirationen hämtad från olika fornlämningar i Norduppland. Runstenen i Fleräng och runstenen i Gårdskär,

Stl 18. Pris 1300 kr. Ring ur serien SYSTRAR.

43 cm långt. Pris 1100 kr. Ett väldigt enkelt men elegant halsband som är kraftfullt. Trots sin mycket enkla diskreta design så tar det plats och syns. En stilren klassisk design som inte blir omodern. Passar lika bra till vardags som till fest. Halsbandets rena vita färg kombinerat med den djupa glansen ger ett handarbetat och påkostat intryck. Inget halsband som förväxlas med billig massproduktion. Vid låset som är ett kraftigt karbinlås sitter en liten signaturplatta med mina stämplar.

Stl 18. En enkel effektring i serien SYSTRAR. Mjukt hamrad och halvblank med 4 blanka silverkulor på toppen. Ringen är 4 mm bred. Pris 990kr

Askar för speciella tillfällen finns att köpa extra om du inte vill ha den vanliga enkla svarta asken med Ida Andersson Collection tryck som följer med alla smycken. Kostar 30-50kr/st

Kedjor finns olika former, tjocklek och längder. Pris 150-300kr/st

Stl 17,9. Pris 600 kr för den tagghamrade ringen. 700 kronor för den blanka med kulan.

Kraftig knubbig ring med vitt zirkonhjärta storlek 16,2. Pris 900 kronor.

Stl 17,9. Pris 600 kr Enkel välvd ring, 4 mm bred. Ytan är hamrad med ett randigt mönster.

Serien Älvkarleby. Ring med hjärta av 18 k guld 1300 kr, ringen utan hjärta av guld kostar 900 kr.

Stl 18. Pris 700 kr Det här är en väldigt enkel och diskret ring i silver som är 4 mm bred, blank, välvd med min signatur synligt på utsidan. Ringen har en 4 mm stor genomgjuten kula som dekor. Kulan är matt och har fått behålla sin råa yta. En ring som är fin ensam på fingret men som även passar bra tillsammans med andra ringar på fingret.

Budskapsringen VIOLA 900 kr/st

41 cm långt, Pris 800 kr. En riktigt kraftig och fin ormkedja med ett gnistrande hänge i form av ett stort vitt kubik zirkonhjärta. Ett tidlöst elegant halsband som inte blir omodernt. Passar bra både till vardags och till fest. Jättefint att ha ensamt högt upp i halsgropen passar utmärkt som en del i ett flerhalsband. Låset är en kraftig karbinhake som har finhaltstämpel

41 cm långt, pris 450 kr. En kraftig gnistrande kul-kedja . Ett enkelt och lättburet halsband som endast består av en rad silverpärlor. Jättefint att ha ensamt uppe i halsgropen eller om du väljer att ha fler halsband samtidigt.

stl 16,2. Pris 900kr. En rejäl ring som passar bra ensam på fingret. Den kan kombineras med ringar ut serien SYSTRAR.

Enkla ringar går att beställa i mån av tid med egen text. En slät ring likt de på bilden Kostar ca 1000 kr

Silverpirkar kostar 700 kr st

Armband AMOR VINCIT OMNIA

50 cm långt. Ett enkelt lekfullt halsband med hög finish och mycket hantverkskänsla. Den väldigt blanka ytan i kombination med lite råa inslag ger halsbandet en lekfull känsla av både elegans och hantverk. Tecknet för evigheten ligger invävt i texten. Själva texten i sig är stor ca 6x4 cm vilket gör att det här är ett halsband för dig som kan bära upp och behöver större smycken.

42 cm långt. Pris 800 kr. Ett väldigt lätt och fint halsband med hantverkskänsla. Den tunna kulkedjan blänker och glittrar men inte så mycket att den tar uppmärksamheten från texten som är blank och glänsande. Själva texten i sig är stor ca 4x2 cm. Genom att kedjan är väldigt fin och inte så grov, är det ett skört halsband. Fastnar du och råkar "rycka" i kedjan riskerar du att den går av. Vilket i sig gör detta halsband lämpligt för barn då det går av innan det "stryps" om man råkar fastna någonstans.

Älvkarlebyringen dam och herrmodell. 1300kr/900kr

Örhängen i serien Älvkarleby. Korta silver 650 kr/par. Med hjärtan av 18 k guld 1500 kr/par. Långa silver 900 kr/par

Pirkar i äkta silver är en fin present att ge bort till den fiskeintresserade. Just nu har jag några 4 cm långa av den modell jag kallar Babsan klar för 500kr/st. Övriga går att beställa.

Örhänge långt av modellen Älvkarleby. Ca 7 mm brett och 3,5 cm långt. Pris 900 kr.

Halsband 1300 kr. Ett originellt unikt hänge med fin glans och mycket hantverkskänsla. Ett hänge som passar både dam och herr. Hänget är lätt skedat/välvt. Den mörka delen av hänget har hamrad yta som oxiderats svart medan den ljusa delen har fått behålla den rena silverfärgade blanka ytan. Kulorna som sitter på hänget är genomgjutna och ca 3 mm i diameter.

Dalälven örhänge, 900 kr/par. Eleganta och exklusiva örhängen i klassisk modell. Ett örhänge som inte blir omodernt, 3 cm långa.

Finns som blank eller matt, stl 17,18 och 19. 800kr /st

Hänge GÅRDSKÄR med 50 cm grov ankarkedja. Pris 1700kr

" THIS IS ME" är en kombination av ringar som går att beställa i önskad storlek. Budskapet på ringen är RIK SMART & SNYGG eller det mindre provokativa LIVET ÄR HÄR & NU.

Skogsblomman kostar 650 kr per par. Skogsblomman är ett örhänge som syns och tar för sig på ett diskret vis. Ett litet men rejält och robust örhänge med mycket hantverkskänsla. Kombinationen av blanka och matta ytor som polerats upp och fått en djup glans med mjuk och skön form ger örhänget en originell och unik form. Skogsblommans yta har fått sina former från den mellansvenska skogen: Ytorna är likt skogens bark, sten, mossa och vattendrag.

Skogsblomma 650 kr

ÄLVKARLEBY, 800kr

DALÄLVEN pris 900 kr

TRO HOPP & KÄRLEK halsband, 45 cm långt. Pris 1450 kr. Berlocken är genomgjuten och tung vilket gör att den faller fint i den rejäla ankarkedjan. Berlocken är ca 2,5-3 cm i diameter. Ett halsband med mycket fin glans och lyster som både syns och tar plats.

TRO HOPP & KÄRLEK halsband, 45 cm långt. Pris 1450 kr. Berlocken är genomgjuten och tung vilket gör att den faller fint i den rejäla ankarkedjan. Berlocken är ca 2,5-3 cm i diameter. Ett halsband med mycket fin glans och lyster som både syns och tar plats.

Stl 20,5 PAXAD. Pris 1300 kr. En rejäl ring som har mycket hantverkskänsla och ger ett påkostat exklusivt intryck. En fin djupt skuren lövbård sitter mellan den gröna stenen och texten PAXAD.

Stl 20,5 PAXAD. Pris 1300 kr. En rejäl ring som har mycket hantverkskänsla och ger ett påkostat exklusivt intryck. En fin djupt skuren lövbård sitter mellan den gröna stenen och texten PAXAD.

Stl 18. Pris 1800 kr. Två ringar som passa ihop och bildar en mycket elegant budskapsring. SKRATTA OFTA, VAR NYFIKEN, DRÖM STORT, SIKTA HÖGT står skrivet på budskapsringen.

Stl 18. Pris 1800 kr. Två ringar som passa ihop och bildar en mycket elegant budskapsring. SKRATTA OFTA, VAR NYFIKEN, DRÖM STORT, SIKTA HÖGT står skrivet på budskapsringen.

Halsband trollkula 1200 kr. En maffig tung berlock med ett unikt fint mönster. Berlocken är genomgjuten och tung med både matta och blanka inslag. En berlock med mycket hantverkskänsla som inte misstas för billig massproduktion. Genom sin tyngd passar den bra även i en längre kedja, då den faller fint.

Halsband 1000 kr En maffig tung liten berlock med glänsande detaljer. En lyckopeng som har en fyrklöver i centrum. Det här är ett hänge som syns och tar plats trots att det är litet. Med sina många små detaljer ger hänget ett påkostat intryck med mycket hantverkskänsla.

När du klickar på bilderna nedanför i albumet så ska mått, storlek och pris dyka upp för varje enskilt smycke. Texten visas även i bildspelet till varje bild. Samma smycke visas här i olika vinklar. Det finns alltså bara ett av vardera även om det finns flera bilder ur olika vinklar.

Jag har en internetbutik där du kan betala enkelt och säkert med kort eller välja Klarna faktura. 

 Klicka på länken, eller gå till www.idaanderssoncollection.se  

http://w88987.shop.textalk.se/sv/

Om smycket inte skulle motsvara dina förväntningar så kan du skicka tillbaka det och få pengarna tillbaka. Jag ersätter inte frakten utan bara själva smycket. Smycket ska då vara i originalförpackning med kvitto och självklart oanvänt. Returen ska ske inom 14 dagar från det tillfälle du hämtade ut det på posten.

Tveka inte att skicka ett mail eller SMS för att fråga mig om något är otydligt.  I mån av tid går det även att beställa smycken i andra storlekar.

Alla smycken levereras i snygga presentaskar.

Om du vill köpa ett smycke så kontaktar du mig

info@idaandersson.se eller 073-6186853

Betalningen sker i förskott via swish eller banköverföring. Jag postar sedan som REK så att du kan följa din försändelse.